Cannot get Skopje location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

СЕНКАТА Е ТУКА, САМО ПОБАРАЈ ЈА!

Монтажа на најразлични типови на
тенди и настрешници

ТЕНДИ & НАСТРЕШНИЦИ

room-1.jpg

За нас

Сенка Монт ДООЕЛ

Компанија за изработка и монтажа на тенди, настрешници и ролетни  www.senkamont.com.mk .Докажани на пазарот по својата професионалност и навременост наградена од своите клиенти за својата лојалност и прецизност во работатат. Секогаш тука за Вас.  Сенката е тука, Само побарај ја!
Сенка Монт

Нашите услуги

Сенка Монт ДООЕЛ

Монтажа на најразлични типови на тенди и настрешници за простор ... ................
Сенката е тука, само побарај ја!

room-4.jpg